Veranda’s

In de omgeving Eindhoven – Helmond – Zuidoost-Brabant – Noord-Limburg

“Een veranda maakt uw tuin extra sfeervol en nodigt uit buiten te zitten.”

Hoe ziet een veranda eruit?

De ene veranda is de andere niet. Wij leveren maatwerk veranda’s in uiteenlopende uitvoeringen. Denk daarbij aan een veranda als verlengde van uw huiskamer. Of juist los van uw woning, in combinatie met een tuinhuis. Wilt u graag een vlonder rondom uw (zwem)vijver? Ook dat is mogelijk bij Custom Gardens. We kunnen ons als geen ander voorstellen dat het aanbod overweldigend kan zijn. Daarom komen we graag bij u langs om uw wensen en onze mogelijkheden vrijblijvend met u te bespreken. Behoefte aan inspiratie? Bekijk dan onze tuinprojecten.

Mogelijkheden met een veranda

Een veranda is veelal uit hout opgebouwd, maar ook het verwerken van staal in veranda’s is gebruikelijk. Wij werken voornamelijk met Douglas-hout, uitgevoerd in blank of zwart. Een veranda is verder opgebouwd uit houten vloerdelen, met daarboven een afdak op palen. Soms zijn de zijkanten dichtgemaakt. Van origine ligt een veranda op dezelfde hoogte als de vloer binnenshuis. In het geval van een lagergelegen tuin, kan deze bereikt worden via een trap die aan de veranda bevestigd is.

Mogelijkheden interieur en dak (overkapping)

Een overkapping is een vast onderdeel van een veranda. Met de afwerking van de overkapping, ofwel het dak, heeft u meerdere opties. Het dak kan uit hout, dakpannen of glas vervaardigd zijn. Houdt u van een glazen afwerking, maar bent u bang dat het in de zomer te warm wordt onder een glazen dak? Geen nood. Door het laten plaatsen van een ventilatieraam en/of zonnewering in uw dak, houdt u de temperatuur ook in de zomer onder controle.

In de winter blijft het goed toeven op uw veranda wanneer deze verwarmd is met heaters of een open haard of tafelhaard. Wij maken uw veranda tot slot compleet met sfeervolle verlichting en/of op maat gemaakte tuinmeubels.

Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk onze verandaprojecten of maak een afspraak via ons contactformulier voor een vrijblijvende intake.

Verandaspecialist

Een veranda laten aanleggen in 3 stappen

  1. Tijdens een intakegesprek bespreken we uw wensen en de mogelijkheden.
  2. Vervolgens gaan we aan de slag met een tuinschets en een offerte. Deze overleggen we met u en voeren eventuele aanpassingen door.
  3. Bent u akkoord? Dan maken we zo spoedig mogelijk een afspraak voor de daadwerkelijke realisatie.

Wat kost een veranda?

De prijzen van het laten aanleggen van veranda’s lopen zeer uiteen. Dit is ten eerste afhankelijk van uw wensen, ten tweede van het gewenste materiaal en ten derde van de omvang en eventuele extra elementen. Het is daarom niet mogelijk om in deze fase al een kostenindicatie te geven. We komen graag langs voor een vrijblijvende intake om uw wensen persoonlijk en uitgebreid met u te bespreken.

Vrijblijvende kennismaking

Onze diensten

plantenborders

Plantenborders

Plantenborders zijn als het ware stroken aarde waarop u een diversiteit aan planten kunt laten groeien.

Lees verder

Vijvers

Denkt u erover om een vijver in uw tuin te laten aanleggen? Ook dan bent u bij Custom Gardens aan het goede adres.

Lees verder
verdanda

Veranda’s

De ene veranda is de andere niet. Wij leveren maatwerk veranda’s in uiteenlopende uitvoeringen.

Lees verder
tuinverlichting aanleggen

Tuinverlichting

Wij geven u graag uitgebreid advies over hoe u verlichting in uw tuin kunt inzetten.

Lees verder

Overkapping

Onze klanten geven aan dat de geplaatste overkappingen vooral extra woonruimte opleveren.

Lees verder
nieuwe tuin aanleggen

Schutting

Duurzaam, nauwkeurig en vakkundig. Dat zijn onze sleutelwoorden bij het plaatsen van een tuinafscheiding.

Lees verder

Liever een afspraak maken?