Plantenborders

In de omgeving Eindhoven – Helmond – Zuidoost-Brabant – Noord-Limburg

Plantenborders in uw tuin laten aanleggen

Tijdens het maken van een tuinontwerp bespreken we ook uw wensen met betrekking tot plantenborders. Het zijn verhoogde plantvakken die diversiteit geven in hoogte. Door het gebruiken van verschillende materialen kunt u uw tuinstijl accenten geven die zowel in de zomer als de wintermaanden aanwezig zullen zijn. Die keuze is aan u. Hebt u geen idee of wilt u weten of uw ideeën uitvoerbaar zijn in uw tuin? Wij geven u graag gedegen advies tijdens een intake bij uw thuis.

Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk onze tuinprojecten of maak een afspraak via ons contactformulier voor een vrijblijvende intake.

Mogelijkheden met plantenborders

Met plantenborders geeft u uw tuin karakter en sfeer. Gaat u voor een weelderige look met veldbloemen of voor een strakke belijning met enkele struiken in dezelfde vorm en maat? Mits u rekening houdt met de ligging van de border, is er veel mogelijk. Verder kan een plantenborder dienen als natuurlijke afscheiding tussen verschillende ‘kamers’ in uw tuin en kunt u spelen met verschillende hoogteniveaus. En het kan tevens ingezet worden als natuurlijke ‘vitrage’ tegen inkijk.

 

Beregeningssysteem in uw tuin

Uiteraard brengt een plantenborder onderhoud met zich mee. Met name in de zomer, wanneer u uw planten voldoende water wilt geven. Mocht u hierin ontzorgd willen worden, dan is wellicht een (automatisch) beregeningssysteem een optie voor u. Een beregeningssysteem is een netwerk van tuinslangen in de plantenborder. Wanneer u het systeem activeert, stroomt er water via de slangen door de grond in uw border. U hoeft niet zelf in de weer met een tuinslang en kunt iets anders gaan doen terwijl uw planten van water worden voorzien. Vraag naar de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend intakegesprek.

Maak een afspraak voor een intakegesprek

Via ons contactformulier maakt u een afspraak voor een intakegesprek, zodat we uw specifieke wensen persoonlijk met u kunnen bespreken. We horen graag wat uw ideeën zijn.

Vrijblijvende kennismaking

Onze diensten

plantenborders

Plantenborders

Plantenborders zijn als het ware stroken aarde waarop u een diversiteit aan planten kunt laten groeien.

Lees verder

Vijvers

Denkt u erover om een vijver in uw tuin te laten aanleggen? Ook dan bent u bij Custom Gardens aan het goede adres.

Lees verder
verdanda

Veranda’s

De ene veranda is de andere niet. Wij leveren maatwerk veranda’s in uiteenlopende uitvoeringen.

Lees verder
tuinverlichting aanleggen

Tuinverlichting

Wij geven u graag uitgebreid advies over hoe u verlichting in uw tuin kunt inzetten.

Lees verder

Overkapping

Onze klanten geven aan dat de geplaatste overkappingen vooral extra woonruimte opleveren.

Lees verder
nieuwe tuin aanleggen

Schutting

Duurzaam, nauwkeurig en vakkundig. Dat zijn onze sleutelwoorden bij het plaatsen van een tuinafscheiding.

Lees verder

Liever een afspraak maken?